fredag 1 februari 2008

Bastu hetta i Perth
Det tog hela 5,5h, en frukost och en ganska trakig film innan vi landade i Perth. Imponerande stort land, och mycket mycket mycket oken....
Hettan ar av ett helt annat slag over har, torrt och i narheten av 35 grader. Enligt nyheterna skall det bli upp mot en 37-38 i morgon foljt av askvader och regn till sondag. Jag har blivit intervjuad av stadens tiding och ses som det skarpaste hotet mot Densham's hemmaseger... Hmm... Faltet ar gasnka litet och vi bor alla pa samma lilla hotel i narheten av tavlingsplatsen. Jag och Carolyn delar rum med Alee Sharp och Clayton Fetell, Dave Matthews och Aaron Farlow har rummet brevid. Densham med pojkvan skall finnas i narheten ocksa men har inte setts till annu. Vi ar nu inne pa andra dygnet av var "low residue" diet vilket vi testar ut till kommande tavlingar. Innebar i princip att bara ata mat utan fibrer. Vitt brod, pasta med tomatsas, fruktpureer, flingor... Undvikas bor alla gronsaker, frukt, froer, gryn mm. Dvs allt som man lart sig ar nyttigt for kroppen... Mening? Att rensa ut mag och tarmsystemet fran allt innehall och latta kroppsvikten. Sags kunna ge upp till ett kilo i skillnad. We'll see. Ej helt overtygad, saknar min frukt och min sallad... Kanns valdigt konstigt att peta bort gurkbiten ur sushin men man vansjer sig val vid allt. Race briefing i morgon. Aterkommer med rapport.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kör så det ryker!
Den typen av uppladdning var ny för mig. Bra du tror på det och känner dig lättare så blir ju även du så mycket snabbare. Äta "riktig" mat kan du ju göra direkt efter målgång.

/ Vesa

Hurricane sa...

good to see that the future of training and racing is with you lisa.
rock n roll girl friend kick some aussie ass. and drink some water while your at it.