lördag 12 maj 2007

1 dag kvar...

Ok, då börjar det dra ihop sig. Allt är klart, nummrena sitter på cykeln och hjälmen, tävlingsdräkten är framlagd, banorna genomgångna och växlingarna tränade. Bara att vänta ut eftrmiddagen, käka middag och gå och lägga sig. Hotellet börjar samlas med energi, amerikanarna high 5:ar och är högljudda i korridoren, soffrummet är fridfullt och men fullt av frustration pga av ett otroligt segt internet medans andra kollar på rugby i baren. Att stämningen är mer laddad går dock inte att ta miste på.
Benen känns pigga och kroppen fräsh, första gången i år som jag är riktigt vilad och det är svårt att vänja sig vid. Åkte ner till tävlingsområdet efter frukost och simmade igenom simbanan, kollade linjer och körde lite starter. Även växlingen fick sig en genomgång, då backen kommer ganska snabbt på gäller det att få på sig skorna så kvickt som möjligt. Skulle inte vilja köra upp med fötterna ovanpå skorna...
Igår var det invigningsmiddag med tal och god mat. Tyvärr längre tal kasnke än vad hungern tillät, och när väl startskottet gick gällde det att ha vassa armbågar i matkön...bra träning för morgondagens simning.. :)
Åtekommer i morgon med report från loppet.

2 kommentarer:

Ola sa...

Hej Lisa,

Ville bara önska dig lycka till.

/ Ola

Anonym sa...

Tjenare Lisa !
Det var länge sedan sist....
Lycka till i morgon och framöver !