lördag 9 juni 2007


Det börjar dra ihop sig här borta i Kanada. En dag kvar innan det är dags att dra på sig sverige dräkten igen.
Klev upp klockan 6 i morse och hann med några varv på cykelbanan innan värsta trafiken kom igång. En banana som absolut kommer att kännas i benen efter 8 varv. Backen är helt klart en backe och även om den inte är väldigt lång krävs det en hel del power för att ta sig upp. Efter den långa(men okomplicerade) utförskörningen kommer det några skarpare 90 graders svängar samt en tvärgata med fartgupp. Så den kanske kan bli lite utslagsgivande ändå...
Cyklingen följdes upp av ett frukostmöte med BG gänget, väldigt informellt(som det blir när man dricker kaffe och mumsar frensh toast och pannkakor :) och mer socialt än möte. Därefter tog vi oss ner till växlingsområdet och spanade in simbanan. Bojarna var inte på plats ännu och vi höll oss i bukten där simningen avslutas. Efter att ha förväntat vattentemperatur liknande den i scotland kändes det riktigt varmt(well... i alla fall en 17,5 någonstans) att hoppa i. Körde igenom ganska bra och använde killarnas draft för att få up farten och känslan.
Bilden ovan är från simningen, Paula från Ecuador till vänster och Barbara från Chile till höger.
I eftermiddags var det racebriefing följt av middag på värdhotellet, fortfarande många ansikten som saknas men jag antar att de dyker upp under morgondagen.

1 kommentar:

Hurricane sa...

32,2 HERE IN LAHOLM TODAY. TÄVLING I OSKARSTRÖM TOMORROW 25 IN THE WATER 30 IN THE AIR MMMM SWEDISH SUMMER.
SORRY VANCOUVER IS NOT BETTER WEATHER. THAT WATER TEMP IS RIGHT ON TOO THERE IN ENGLISH BAY.
ENJOY LISA AND GOOD LUCK
LYCKA TILL FLICKA LILLA.