söndag 26 augusti 2007

VM countdown

Nedräkningen har börjat på allvar, det är nu söndag morgon och det är fem dagar kvar till allvaret börjar i Hamburg. Jag har lyckats hålla mig fri från skador och förkylningar, träningen har rullat på bra och justeringen från höghöjd har gått utan problem. Puls på 119 i gårdagens morgon jogg (jmf med 135 på fredagen innan SM). Träningen har hållit en hyfsad kvalitet under veckan som gått, ett par rejäla löp-, och simpass. Igår körde vi ett pass på 2x(7x200m) i poolen(50m), #1 simning #2 paddlar. Start på 3:20, alla mellan 2:25-2:28. Helt nöjd med detta! Nu (söndag morgon) har vi sista genomköraren på bana, 4x1000m (3:30, 3:20, 3:15, 3:10) start 5min. Överlever jag detta blir det en lätt timmes spinn på cykeln och resten av dagen vila. I morgon är det hel vilodag (om solen skiner att kombi bad/sim/sol pass J men inget längre än 2km och inget pass.
Så bitarna börjar falla på plats och huvudet blir mer och mer redo för varje dag. Den ovana känslan av överskottsenergi börjar infinna sig, och utmaningen ligger i att kanalisera in denna till kroppen och musklerna - inte utåt i form av springa på stan eller andra utflykter… Som tur var har vi Friidrotts VM som håller oss still framför TV;n på eftermiddagarna…
Vi är en bra samling av människor här i Witten, Carolyn från Kanada hände med hit från Davos, på plats redan var sydafrikanerna Hendrik DeVilliers och Kate Roberts samt Kates pojkvän Claude Eksteen. Så här finns alltid ngn att träna med eller bara sitta och snacka och dricka kaffe med(hyfsat stor förbrukning av kaffe per vecka faktiskt…) Jag och Carolyn ger oss av på onsdag morgon, flyger Düsseldorf-Hamburg, resten av gänget tar tåget upp på torsdagen. Tomas möter upp onsdags kvällen och vi har bokat in oss på den lilla italienska kvarters restaurangen vi hittade förra året. Förhoppningsvis skall Erik Strand också sluta upp men fick höra i morse att han krockat med en bil och skadat knäet. Så håller alla tummarna att Erik kan vara på plats!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lisa,
hoppas du hör när vi skriker från Uppsala!
Kramar
Annika et al

Anonym sa...

Lycka till med uppladdningen och själva tävlingen !
Kör hårt !

Unknown sa...

tack tack!!! uppsala support ju av absolut topp kvalitet coh jag tvekar på att jag kommer att undgå hejar ropen(även om de kommer via mobil..) Hur går det med lagen till Lidingöloppet..? :)

Hurricane sa...

lyckA TILL LISA